De studio

Bekijk de mogelijkheden van de studio

01

Trackingstudio's

Onze trackingstudio’s in Londen variëren van enorm tot uniek, maar elk biedt een fantastische service aan elk project dat het verwelkomt. Studio’s zoals Battery Studio 2, The Church, The Pool en The Premises bieden uitgebreide opnameruimtes en een selectie van kleinere isolatiecabines, en worden geleverd met uitgebreide collecties van de allerbeste apparatuur. Andere studio’s, bijvoorbeeld Livingston 2, zijn meer betaalbare bandtrackingruimtes met interessante spullen voor muzikanten om uit te proberen, en die zijn gevestigd in coole en inspirerende delen van de stad.

02

Mixstudio's

Sommige van de Londense mixstudio’s van Vulture zijn de vaste keuze van enkele van de toonaangevende namen in de industrie: Battery Studio 1, The Church 2 en The Red Room London behoren tot de beste SSL-mixstudio’s in de stad. We hebben ook een selectie van betaalbare ‘mixing in the box’ kamers.

03

Schrijfstudio's

We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van ons portfolio van geweldige schrijfstudio’s die zijn ontworpen als de perfecte plek voor schrijvers en bands om platen te maken. Studio’s zoals The Bridge en Sleeper Sounds bieden comfortabele en luxueuze ruimtes met uitstekende apparatuur en opnameconsoles, terwijl de iets meer betaalbare kamers zoals Lion Aboard bieden nog steeds veel sfeer en uitrusting.

04

Mastering Studio's

We vertegenwoordigen ook enkele van de toonaangevende masteringstudio’s in Londen, de thuisbasis van gevestigde en zeer gerespecteerde mastering-ingenieurs. De suites bieden samen bezochte en onbeheerde sessies, vinyl-, cd- en dvd-mastering en zelfs een cd-persservice, wat betekent dat Vulture uw project van het schrijven en pre-prod tot fabricage kan brengen. Klik hier om onze Mastering Studio’s te bekijken.