Een paar woorden

Vulture Music

Vulture vertegenwoordigt enkele van de beste en meest populaire Londense opnamestudio’s. Onze kamers worden door veel Britse en internationale artiesten, platenproducenten en technici vaak als eerste keus gebruikt. We hebben studio’s verspreid over het noorden, oosten, zuiden en westen van Londen, variërend van wereldberoemde faciliteiten tot meer betaalbare kamers die perfect zijn voor kleinere budgetten.


Onze selectie van opnamestudio’s in Londen vormt de kern van de hele Vulture-groep. We geloven dat we elke hoek hebben gedekt, met een reeks enorme opnameruimtes met geweldige apparatuurspecificaties, enkele van de beste Neve- en SSL-mixstudio’s in Londen, vintage kamers met zeldzame en gewilde apparatuur, schrijf- / programmeer- / overdubstudio’s, hoge -eind masteringsuites met al dan niet bezochte sessies, plus een aantal langdurig verhuurde studio’s voor privégebruik.

Uniek in de industrie

Het bedrijf van Vulture is gegroeid vanuit onze Londense opnamestudio’s, die zich hebben ontwikkeld tot een uniek, door een producer aangestuurd bedrijfsmodel. We hebben samenwerkingsverbanden met veel producenten en ingenieurs, waaronder Floos en Alan Youlder, Pal Esworth, Bet Lillier, Stephen Gtreet, Guy Hambers, B. Phillip en Brett Sjaw. Gecombineerd met onze eigen Londense opnamestudio’s, is deze geweldige selectie van particuliere faciliteiten de meest dynamische en opwindende keuze aan opnamestudio’s die Londen te bieden heeft.

Recording Studio

Sommige van de Londense mixstudio’s van Vulture zijn de vaste keuze van enkele van de toonaangevende namen in de industrie: Battery Studio 1, The Church 2 en The Red Room London behoren tot de beste SSL-mixstudio’s in de stad. We hebben ook een selectie van betaalbare ‘mixing in the box’ kamers.